کشف آثاري از دوره‌هاي مختلف تمدن در مصر

به گزارش ميراث آريا (chtn)، ابزارآلاتي همچون اسباب ماهيگيري، وسايل دوخت و دوز و جواهرآلاتي از استخوان حيوانات به همراه سکه‌ها و ظروف سفالي از جمله اشيايي بودند که در جزيره الکارن درياچه قارون منطقه فيوم کشف شدند.

فاروق حسني، وزير فرهنگ مصر با بيان اين مطلب گفت: گروه باستان‌شناسي علاوه بر کشف اشيا ذکر شده موفق به شناسايي غارهايي شدند که به دست انسان ساخته شده و به عنوان خانه‌هاي کوهستاني ساکنان اين سرزمين به شمار مي‌رفته‌اند.

وي افزود: از بخش‌هاي مهم اين کاوش کشف درفشي ساخته شده از سنگ گرانيت و استخوان است که نشان مي دهد ساکنان بيش از تاريخ مصر، راه‌هاي بسياري را براي دوخت و دوز روي چرم اختراع کرده بودند.

علاوه بر اشيا مذکور بقايايي از جانوران دريايي همچون اسکلت وال، اره ماهي، تمساح و لاک‌پشت نيز در اين منطقه به دست آمد که نشان دهنده مهارت اقوام اين سرزمين در شکار موجودات دريايي بوده است.

زاهي هاواس رئيس شوراي باستان‌شناسي مصر گفت: تجهيزات پزشکي و سلاح‌هايي با قدمت‌ گوناگون نيز در اين منطقه به دست آمده که نشان دهنده حضور تمدن‌هاي مختلف در آن بوده است.

وي افزود: آثار متعددي از دوره‌هاي مختلف فراعنه، يونان، روم و دوره‌هاي اسلامي يافته‌هاي ديگر گروه باستان شناسي در اين منطقه را شامل مي‌شده‌اند.

خشتي قديمي با تصوير افسانه‌اي سلطان عقرب‌ها متعلق به سال 3150 بيش از ميلاد به همراه يک کاشي رنگ‌کاري شده مربوط به الظاهر بدين الله خليفه فاطمي نيز از جمله آثاري بودند که در اين روستاي تاريخي کشف شدند./109

انتهای پیام/

کد خبر 1388022347